Europ Assistance, you live, we care

 

De Care Services : een nieuwe ambitie en een nieuw beroep ter ondersteuning van de ontwikkeling van de Groep.

We maken vandaag een ware explosie mee van aanvragen naar informatie-, preventie-, protectie- en begeleidingsdiensten, zowel in het dagelijkse leven als in uitzonderlijke omstandigheden. De Care Revolution is in volle opgang. Om een antwoord te bieden aan deze vragen en  haar klanten permanent te kunnen begeleiden, heeft de Groep de Care Services ontwikkeld: gepersonaliseerde preventie- en bijstandsdiensten in Health, House & Family en in Automotive, overal ter wereld. Dankzij een volledig op maat uitgewerkt  aanbod en de integratie van de nieuwe technologieën, verbetert Europ Assistance de levenskwaliteit van haar klanten en biedt ze hen de nodige gemoedsrust in alle omstandigheden. De Care Services steunen op de twee historische metiers van de Groep (Travel en Automotive) waarvan de concurrentiekracht verstevigd wordt. Ze putten eveneens hun kracht uit twee nieuwe metiers die gericht zijn op de begeleiding in het dagelijkse leven: Health en Home & Family. Doorheen haar 4 metiers bevestigt Europ Assistance haar positie als markleider  van de bijstand die de diepgaande maatschappelijke mutaties volgt en die op innovatie wijze maatgericht aan de nieuwe noden van de consumenten beantwoordt.

 

Philippe Gervais benoemd tot Afgevaardigde Bestuurder van Europ Assistance België

2014-10-22

Op 1 oktober 2014 werd Philippe Gervais benoemd tot Afgevaardigde Bestuurder van Europ Assistance België.   Lees hier de persmededeling.   http://www.europ-assistance.be/upload/files/press/Benoeming_Philippe_Gervais.pdf

Europ Assistance België heeft een nieuwe blog

2014-07-02

Ontdek de nieuwe blog van Europ Assistance België. U vindt er interessante artikels met tips en tricks over Reizen, Mobiliteit, Gezondheid en het Dagelijks Leven.
http://blog.europ-assistance.be/nl/