Europ Assistance, you live, we care

 

Een internationale groep met 420 000 partners over 208 gebieden

Europ Assistance waakt over meer dan 300 miljoen mensen over de hele wereld. Met 8200 medewerkers en 44 plaatselijke maatschappijen die sterk lokaal actief zijn, beschikt de Groep over een netwerk van dienstverleners die heel dicht bij de klanten staat. Een uitgebreid netwerk van 425.000 partners stelt zich ten dienste van een innoverende en dagelijkse aanpak op het vlak van de Care Services. De ontwikkeling van de Care Services is de gelegenheid om nogmaals te beklemtonen welke zin wij aan ons vak geven, nl op efficiënte wijze aanwezig zijn voor onze klanten, zowel in hun dagelijkse leven als in uitzonderlijke momenten. En een innovatiecultuur handhaven die altijd onze leidraad is geweest in onze  meer dan 50 jaar oude ervaring. Om de beloften van de CARE te verwezenlijken, stellen we een nieuwe generatie van gepersonaliseerde bijstandsdiensten voor die de nieuwe technologieën zal integreren en perfect aangepast zal zijn aan de plaatselijke context en noden overal in de wereld.

 

Philippe Gervais benoemd tot Afgevaardigde Bestuurder van Europ Assistance België

2014-10-22

Op 1 oktober 2014 werd Philippe Gervais benoemd tot Afgevaardigde Bestuurder van Europ Assistance België.   Lees hier de persmededeling.   http://www.europ-assistance.be/upload/files/press/Benoeming_Philippe_Gervais.pdf

Europ Assistance België heeft een nieuwe blog

2014-07-02

Ontdek de nieuwe blog van Europ Assistance België. U vindt er interessante artikels met tips en tricks over Reizen, Mobiliteit, Gezondheid en het Dagelijks Leven.
http://blog.europ-assistance.be/nl/