Europ Assistance, you live, we care

 

Een internationaal netwerk van medewerkers en partners om u de beste diensten te verlenen, overal ter wereld, 24u/24 en 7d/7.

Dankzij haar internationaal netwerk verenigt Europ Assistance de globale efficiëntie met plaatselijke oplossingen. De Groep verzekert het aanbod van reactieve dienstverleningen 24u/24 en 7d/7 overal in de wereld, dankzij het teamwork van :

  • 44 filialen op 5 continenten. Deze implementatie op de nationale markten garandeert een perfecte kennis van de plaatselijke omgeving, het begrip van de lokale noden en de kennis van de marktgewoontes en hun reglementeringen.
  • 8 200 medewerkers Om 24u/24 en 7d/7 oplossingen te bieden aan haar klanten, beschikt Europ Assistance over 4 700 bijstandsverleners wereldwijd in 35 telefooncentrales.
  • 425 000 dienstverleners die 24u/24 klaarstaan Om onmiddellijk en overal ter wereld een antwoord te kunnen bieden aan de vragen van onze klanten en om complexe gevallen op te lossen in reële tijd, heeft Europ Assistance een netwerk van dienstverleners ontwikkeld dat bestuurd, gecontroleerd en beheerd wordt in haar vier metiers.

208 landen zijn gedekt door de correspondenten van de Groep in de wereld. Als nabijheidsmedewerker helpt de Correspondent van Europ Assistance de filialen om plaatselijke oplossingen te bieden aan elke vraag van onze klanten.

 

Philippe Gervais benoemd tot Afgevaardigde Bestuurder van Europ Assistance België

2014-10-22

Op 1 oktober 2014 werd Philippe Gervais benoemd tot Afgevaardigde Bestuurder van Europ Assistance België.   Lees hier de persmededeling.   http://www.europ-assistance.be/upload/files/press/Benoeming_Philippe_Gervais.pdf

Europ Assistance België heeft een nieuwe blog

2014-07-02

Ontdek de nieuwe blog van Europ Assistance België. U vindt er interessante artikels met tips en tricks over Reizen, Mobiliteit, Gezondheid en het Dagelijks Leven.
http://blog.europ-assistance.be/nl/