Europ Assistance, you live, we care

 

Sinds meer dan 50 jaar besteedt Europ Assistance haar volledige aandacht en energie aan één en dezelfde missie, met name u te vergezellen in uitzonderlijke omstandigheden van het dagelijkse leven in onze vier beroepen: Reizen, Pechverhelping, Gezondheid en Huis & Familie.
 

Na een decennium van diepe veranderingen getekend door de groei van onze beroepen naar de Care Services, moedigen de nieuwe noden van onze klanten ons aan om onze evolutie verder te zetten en een nieuwe toekomst te bedenken.
 

2015 zal het begin zijn van een boeiende uitdaging: we smeden nieuwe banden om uw bescherming overal en op elk moment te versterken samen met de ondersteuning van onze aandeelhouder, de Groep Generali.
 

In 2015 vindt de Groep Europ Assistance een nieuwe toekomst uit.

 

Stay connected !

 

Philippe Gervais benoemd tot Afgevaardigde Bestuurder van Europ Assistance België

2014-10-22

Op 1 oktober 2014 werd Philippe Gervais benoemd tot Afgevaardigde Bestuurder van Europ Assistance België.   Lees hier de persmededeling.   http://www.europ-assistance.be/upload/files/press/Benoeming_Philippe_Gervais.pdf

Europ Assistance België heeft een nieuwe blog

2014-07-02

Ontdek de nieuwe blog van Europ Assistance België. U vindt er interessante artikels met tips en tricks over Reizen, Mobiliteit, Gezondheid en het Dagelijks Leven.
http://blog.europ-assistance.be/nl/