Europ Assistance, you live, we care

 

Egy nemzetközi csoport 423 000 partnerrel, 208 országban

 

Az Europ Assistance 300 millió emberről gondoskodik szerte a világban. A 8 000 alkalmazottal és a terepen beavatkozó 38 helyi vállalattal a Csoport egy nemzetközi helyszíni segítségnyújtó rendszert fejlesztett ki, hogy végrehajtsa a Care Szolgáltatások innovatív, mindennapi vízióját a jól szervezett, 423 000 partnerből álló szolgáltatói hálózat segítségével.

A Care Szolgáltatások fejlesztése megtestesíti azt az új jelentést, amit üzleti területeinknek adunk. Ez magába foglalja a jelenlét erős érzését: hatékonyan cselekedni, amikor ügyfeleinknek szüksége van rá a mindennapi életben és éppúgy kivételes körülmények között. Fenntartva egy 50 év tapasztalatával alátámasztott innovációs kultúrát.

Eleget téve CARE vállalásainknak, a személyre szabott Care Szolgáltatások új generációját kínáljuk, ami integrálja az új technológiákat, és tökéletesen megfelel a helyi kontextusoknak és követelményeknek, bárhol a világon.

 

 

Új autós assistance szolgáltatást indítunk Romániában

2012-07-01

Siker koronázta cégünk, a romániai Autoitaliával folytatott tárgyalásait, így elindulhatott új assistance szolgáltatásunk, melyet egy évre ingyenesen biztosítunk ügyfeleinknek.

Az Europ Assistance a francia gasztronómia kiemelt támogatója

2012-06-20

A Francia Intézet szervezésében és az Europ Assistance támogatásával már harmadik alkalommal rendeztük meg a francia gasztronómiai estet.